Değerli dostlarım hepinize sevgiler, saygılar.
Evet değerli manisalılar seçim yaklaştı belediye başkan adayları sizleri hatırlamaya başladı.
Olsun, dört yılda bir hatırlanmakta güzel.
Neden mi? Çok önemli bu ülkeye okadar hizmet etmiş insanlar varki,hiç kimse hatırlanmıyor,isimleride bilinmiyor.
Hatta bu ülkeye can kan akıtan insanlar vardı hatırlanmayı bırak hapislere bile atıldılar.
Manisa'da muhalefetten aday olanların mazisi iki aylık hiç bir manisalının onlardan beklentisi olmaz, çünkü sıradan insanlar. Manisalı mevcut belediye başkanlarından birşeyler bekler değer görmek ister onları görürse sorunlarını ,dertlerini anlatmk ister. Amma nerde! Hiç biri çıkıpta kumluderede,karaköyde,alaybeyde, lalelide halkla oturup çay içen belediye başkanı görmemiştir.
Ne hikmetse şimdi hepsi sokakta çünkü, makam tatlı oy zamanı.
Halk nasıl düşünür karar verir bilemeyiz.sayın başkan Cengiz Ergün ,kıspetini giydi çıktı meydana.kendinde güreşecek ne güç nede cesaret var.yani Erzurumlu teyyo pehlivan gibi.
Belediye imkanları ,iktidarın desteği ile rakiplerinden, on üzerinden beş puan önde başladı.
Tek adam davranışı ile bütün belediyenin imkanları emrinde. ama bu sefer pabuç pahalı Manisa'dan ayrılmıyor hatta hafta sonunda Manisa'da oluyor.yine seçilmek için üç dönemdir yapmadığı hizmeti yapmak için göz boyama taktiği güdüyor.
Halk inanırmı bilemem.
Basında çıkan haberlere göre çitçiye gübre,hayvancıya boynuzlu Koç dağıtıyormuş. Vatandaş için çok tehlike almadan vermek olmaz diyen adam neden bunu yapar koltuk için, seçmene en pahalı suyu veren o paraları futbola gökdelene yatıran başkan bedava koçta vermez gübrede vermez.
Valla bizden söylemesi koç boynuzlu çok tehlike.
Gübre azotlu aman dikkat alan seçmenler sonra zararını görmeyeseniz dikkat edin.
Seçimi kazanırsa suda olduğu gibi demesin. Yapılan harcamalar sudan vergiden ruhsattan geri toplayacak çünkü belediye nasıl para bulacak..... Bir söz var kompleksli insanlara yetki verdinmi kendini padişah sanarmış. 
Düşünüyorum da...... 
Manisa seçmeni akıllıdır,
Kalın sağlıcakla.