31 Mart yerel seçimler denince herkesin aklına Büyükşehir ve İlçe belediye adayları geliyor ama bu seçimde muhtarlarda yarışacak.

Manisa'da yerel seçimler'de son 15 güne girilmişken muhtar adaylarıda kendi aralarında seçim yarışına başladılar.

Her mahallenin muhtar adayları kendilerini tanıtmak ve oy toplamak için evlere broşürlerini ve hediyelerini kendi elleriyle götürerek mahalle sakinleri ile iletişim kuruyorlar.

Manisa'daki 31 Mart'da gerçekleştirilecek yerel seçimlerdeki muhtarlık seçimlerindeki en genç muhtar adayı Yunusemre ilçesinde bağlı olan 75. Yıl mahallesi muhtar adayı İsmail Solmaz oldu.

5 yıl boyunca görev yapmak isteyen muhtar adayları mahalle sakinleri ile iletişim kurarak kendi aralarında yarışa başladılar.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı olan 2. Anafartalar mahhallesinde muhtar adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

2. Anafartalar mahallesinin mevcut muhtarı bir dönem daha muhtar olmak için adaylığını koyan Nilüfer Özkan seçim çalışmalarına mahalle vatandaşlarının kapılarını tek tek tıklayarak onlara broşürlerini dağıtarak bir dönem daha mahalleyi yönetmek için oy istedi. 

Nilüfer Özkan seçim çalışmaları için yaptığı açıklamada;

"Muhtarınız olarak, mahalle sakinlerimizin şikayetlerini ilgili birimlerle işbirliği yaparak çözmeye başladığım bu süreçde, mesai saatlerine bağlı kalmaksızın birebir çözümlerden 7'den 70'e yardımlarımızı yaptık ve devam edeceğiz.

Yunusemre Topçuasım Hanımlar Lokali’nde kayıtlar devam ediyor Yunusemre Topçuasım Hanımlar Lokali’nde kayıtlar devam ediyor

Yaşlı bireylerin önemi, emeğin değerini bilen ben muhtarınız yine adayım."dedi.

Whatsapp Image 2024 03 16 At 18.06.06Whatsapp Image 2024 03 16 At 18.06.09Whatsapp Image 2024 03 16 At 18.06.08Whatsapp Image 2024 03 16 At 18.06.11

Muhabir: ÖZGE AY