31 Mart yerel seçimlere son 1 hafta kala hem belediye başkan adayları hem de muhtar adayları seçilebilmek için seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

40 yıldır 2. Anafartalar Mahallesinde yaşayan Filiz Dane'de 31 Mart yerel seçimlerde mahalleyi yönetmeye aday.  Seçildiği taktirde muhtarlık binasında kütüphane kurmayı planlıyor ve bunu sözünü veriyor. Seçim çalışması kapsamında mahalledeki vatandaşları ziyaret eden Dane, gerçekleştirmeyi planladığı projeleride tek tek anlatıyor.

Whatsapp Image 2024 03 20 At 11.32.02

Mahalleliden oldukça iyi geri dönüşler aldığını söyleyen 2.Anafartalar Muhtar adayı Filiz Dane'nin projeleri ise şu şekilde;

"Kadınlar hem seçecek, hem seçilecek. Kadınların ve toplumun gerçek sorunlarıyla ilgilenmeye adayım. Beklentilerim, taleplerim yok, yapacaklarım var.
Muhtarlık binasında kolay erişilebilir hizmet, muhtarlık binasında kütüphane hizmeti.
Aydınlatma, kanalizasyon, ulaşım gibi mahalleyi ilgilendiren tüm sorunlar için Belediye harekete geçirilecek.
Sosyal yardımların adil bölüşülmesi sağlanacak. Kadın danışma merkezlerinin açılması için yetkililer harekete geçirilecek, merkez açılana kadar muhtarlık binamızda bu hizmet verilecek."

Manisa'da Muhtarlık Yarışında Filiz Dane Iddialı (3)

Anafartalar Mahalle Muhtar Adayı Filiz Dane; Mahallem için büyük işler başarmaya adayım,sorunları biliyor ve çözüm için çalışmaya söz veriyorum. güzel bir mahalle yaratmak için mahalle halkının oyların talibim"diyor.

Manisa'da Muhtarlık Yarışında Filiz Dane Iddialı (2)

Muhabir: Derya Öztürk