Yıldızspor 45 FK U13 Takımı sezonu açıyor Yıldızspor 45 FK U13 Takımı sezonu açıyor

Manisa'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları başladı. 

343 sporcu yarışacak

Toplam 18 ilden 343 sporcunun katıldığı Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğini üstlendiği Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen açılış seremonisi ile başladı. 

Manisa'da Okul Sporları Taekwondo Müsabakaları Başladı (2)

Manisa'da düzenlenen  Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Isparta, İzmir, Kırklareli, Kütahya, Manisa, Muğla, Tekirdağ, Uşak ve Yalova illerinden 189 kız ve 154 erkek taekwondocuların katıldığı  Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız ve Erkek Grup Müsabakaları, bugün gerçekleşen seremoni ve açılış maçlarıyla başladı. 

Manisa'da Okul Sporları Taekwondo Müsabakaları Başladı (4)


Açılış seremonisine Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Taekwondo Temsilcisi Süleyman Başar, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, Antrenörler ve  Sporcular katıldı.

Manisa'da Okul Sporları Taekwondo Müsabakaları Başladı (1)

Dereceye giren sporcular Türkiye finallerine katılım hakkı kazanacak

Müsabakaların 5 Nisan Cuma Günü biteceği turnuvada dereceye giren taekwandocular Türkiye finallerine katılma hakkı kazanacak. 

 Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, tüm sporculara başarılar dileyerek, böyle bir turnuvada ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Yunus Öztürk, ayrıca Manisa'daki sporseverleri müsabakaları izlemeye davet etti. 

Muhabir: ÖZGE AY