İyilik Yardımlaşma Dayanışma Derneği Manisa Temsilciliği, Ramazan ayındaa ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Her gün 150 kişilik sıcak yemek dağıtan dernek, aynı zamanda da yurt dışında da çalışmalarını sürdürüyor. 

Hergün 150 kişilik sıcak yemek

Konu hakkında açıklama yapan İyilik Yardımlaşma Dayanışma Derneği Manisa İl Temsilcisi Halil Uysal, katkı sağlayan, destek olan bütün hayırseverlere teşekkür etti.  Uysal,

“Sevabımızdan ne bir eksilir ne bir fazla olur vesile olan da aynı sevabı alır Rabbim cümlemizi bu güzel hayırlara vesile olan kullarından eylesin. Yani her gün Her gün farklı mahallede gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize 150 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Manisa’da Ramazan Boyunca Ihtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtımı Yapılıyor (1)

Evlere yemek dağıtımı yapıyorlar

Yemek almaya gelemeyen ihtiyaç sahibi ailelere evlerine giderek sıcak yemek dağıtımın Ramazan boyunca devam edeceğini belirten Uysal, 

“Aynı zamanda yurt dışı Gazze Afrika Mazlum ve mağdur coğrafyalarında ihtiyaç sahibi aileleri fitre sadaka zekat Adak Akika kurbanları da kesiyoruz ve dağıtıyoruz.  Bu güzel hayırlara bizlere vesile olan gönüllerimize ve bağışlığımıza cani gönülden teşekkür ediyorum Rabbim sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.
 

Manisa’da Ramazan Boyunca Ihtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtımı Yapılıyor (3)Manisa’da Ramazan Boyunca Ihtiyaç Sahiplerine Yemek Dağıtımı Yapılıyor (2)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK