Yasemin Yıldız, güven tazeledi Yasemin Yıldız, güven tazeledi

Manisa’da seçim pankart ve raketlerine yapılan saldırılar gündem olmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban’nın seçim raketlerine yeni bir saldırı oldu.  Bazı raketler zarar verildiği bazı raketlerin ise yere atılması dikkat çekti.

Manisa'da Seçim Raketlerine Yine Saldırı! (4)

Öte yandan geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce, CHP’li Balaban'ın evinin önündeki afiş yerinden sökülmüştü. Konuyla ilgili kamera görüntülerini paylaşan Balaban, 

"Haftalardır sahada afişlerimize, raketlerimize çirkin saldırılar yapılmaktadır. Dün gece itibariyle kendi evimin önündeki pankartlar da dahil olmak üzere şehirdeki tüm reklamlarımıza zarar verildi. Korkuyorlar çünkü kazanıyoruz. Biz bu çirkin saldırıları yapanların anlayışıyla değil, 31 Mart akşamından itibaren herkese eşit, tüm görüşlere saygılı bir yönetim anlayışıyla yönetmek için geliyoruz. 1 Nisan sabahı tüm Yunusemre mutlu, eşit ve saygılı bir kente uyanacak. Söz veriyorum. Ayrıca tüm partilere yapılan bu tarz çirkin saldırıları kınıyorum." İfadelerinde bulunmuştu.
 

Manisa'da Seçim Raketlerine Yine Saldırı! (2)Manisa'da Seçim Raketlerine Yine Saldırı! (3)Manisa'da Seçim Raketlerine Yine Saldırı! (5)Manisa'da Seçim Raketlerine Yine Saldırı! (1)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK