Manisa’da gerçekleştirilecek olan “Filistin’e özgürlük için Manisa buluşması” öncesinde bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşları basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 23 Şubat  Cuma günü Yunusemre Millet Çarşısı’nda gerçekleştirilecek geniş katılımlı toplantıya, Manisa halkını davet edildi.

Toplantıya HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Abdullah Koçoğlu, HAK-İŞ/Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş ve HAK-İŞ Manisa İl Başkanı Okan Polat  başta olmak üzere Filistin’e Destek Platformu ve Manisa Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ab1Bf946 5Abd 48Ce 8099 Efbfd781B632

Toplantıda söz alan HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, 23 Şubat 2024 Cuma Günü 17.00’de Yunusemre Millet Çarşısı konferans salonunda gerçekleştirilecek olan geniş katılımlı toplantıya, Manisa halkını davet etti. 
İsrail’in 70 yılı aşkın süredir şiddetini arttırarak zulmünü sürdürdüğüne dikkat çeken Tanrıverdi,

“Herkesin gözlerini yumduğu, kulaklarını tıkadığı bir ortamda bizlerin sesini çıkarması elbette oradaki kardeşlerimize büyük destek olmaktadır. Onlar ölmekten şehit olmaktan çekinmeyerek, o kutsal toprakları muhafaza etmekten geri kalmıyorlar. Bedenlerini ortaya koyan bu insanlar için biz de hiç değilse elimizden gelen imkan, hangi noktadaysa onu kullanalım istiyoruz.” diye konuştu.

Manisa Dikkat! Yunusemre’de 20 Mayıs 2024 elektrik kesintisi meydana gelecek Manisa Dikkat! Yunusemre’de 20 Mayıs 2024 elektrik kesintisi meydana gelecek
Kaynak: ÖZGE AY