Bayram tatilinin son gününde Manisalılar alışveriş merkezlerine akın etti. 9 günlük bayram tatilinin son günü olan pazar günü alışveriş merkezlerinde normalden bir tık fazla yoğunluk yaşandı. Havaların güzel olması ile beraber Manisalılar pazar gününde Merkezde bulunan giyim ve güzellik malezemeleri satan dükkanlara akın etti.

Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (6)

Esnaf durumdan memnun

Havanında güzel olması ve tatilinde son günü olması dolayısıyla Manisalı vatandaşlar tatilin son günün tadını alışveriş yaparak çıkarattı. Manisa merkezde bulunan esnaflar durumdan memnun.

İsmini söylemek istemeyen bir mağaza çalışanı "Bayram öncesinde güzel bir yoğunluk yaşamıştık. Bayramda 2 gün kapalıydık. 3. günü açtık fakat bu gün normal günlerden biraz fazla yoğunluk var. Bayram bitti ama satışlar çok iyi" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (1)

Bayram bereketi

Bayramın son gününde giyecek ve güzellik malzemeleri satan mağazalarda yoğunluk yaşandı. Bayramda harçlıklarını biriktiren gençler çocuklar tatilin son gününde giyim ve güzellik malzemeleri satan dükkanlara akın etti.

Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (13)

Bayram harçlıklarıyla makyaj malzemesi alacağını söyleyen Masal;

"Bayramda İzmire gittik bir hafta orada kaldık. Orada büyüklerimin ellerini öptüm ve herkesten bayram harçlığı topladım. Şimdi de harçlıklarımla makyaj malzemesi almaya geldim. Bu bayram benim için güzel geçti, çok harçlık topladım bereketli bir bayram oldu benim için" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (7)

Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (12)

Salih Hızlı: Sanki sürprizle karşılaşılmış gibi algı yaratılıyor Salih Hızlı: Sanki sürprizle karşılaşılmış gibi algı yaratılıyor

Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (8)Manisa'da Tatilin Son Günü Gençlere Yaradı (9)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK