Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Aydın'ın İncirliova ilçesinde ikamet eden ve yıllardır yatağa bağımlı olarak yaşam mücadelesi veren hastaya destek çıktı.


Uzun süredir felçli olduğu için yatağa bağımlı olarak zor koşullarda yaşamak zorunda kalan yaşlı ve engelli kadın için kumandalı karyola, havalı ortopedik hasta yatağı, tam donanımlı klozet, tekerlekli sandalye, yürüteçin yanında gıda ve giyim malzemesi yardımı yapıldı. Yardım malzemeleri İncirliova Belediye Başkanı Gültekin Kaya'nın gönderdiği araçla hastaya yerine ulaştırıldı. 

Kan grubu A  olanlar dikkat! Mide kanseri görülme riski fazla Kan grubu A olanlar dikkat! Mide kanseri görülme riski fazla


“Biz asla tabela derneği olmadık”


Yasemin Yıldız, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 

"Biz asla tabela derneği olmadık, hizmet derneği olduk ve bundan gurur duyuyoruz. Koltuğumuzu boş yere meşgul etmeden üyelerimizin verdiği görevin hakkını vermek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz, sadece Manisa'da değil, tüm Türkiye'de çalışıyoruz. Aydın İncirliova'dan derneğimize ulaşarak ihtiyaçlarını bize bildiren yatağa bağımlı teyzemize de çare olduk. Kumandalı karyolası, havalı ortopedik hasta yatağı, tam donanımlı klozeti, tekerlekli sandalyesi, yürüteç cihazı, gıda paketi ve giyim malzemelerini kendisine ulaştırdık.”dedi.


Gültekin Kaya’da yardımını esirgemedi


Yıldız, konuşmasının devamında,

“Bu malzemeleri göndermek için bize araç tahsis eden Aydın İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Gültekin Kaya'ya çok teşekkür ediyoruz. Unutmayalım ki her sağlıklı insan, bir engelli adayıdır. Aamıza yeni katılan teyzemize çare olduk, Allah İnşallah şifasını verir, Başkanımız Sayın Gültekin Kaya engellimizle her konuda ilgilendiği için şahsım ve ailemiz adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
 

Muhabir: RESULENUR KANTAR