Manisa’dan 3 öğretmen Fun white English (Eğlenceli İngilizce) Projesi ile çocukların eğlenerek İngilizce öğrenmesine katkı sağlıyor.

Manisa'dan Öğretmenler, Eğlenceli İngilizce Projesine Katkı Sağlıyor (8)

Muradiye Cumhuriyet Anaokulu öğretmenleri Müjgan Badur Ve Tuğba Akkoyunlu aynı zamanda Selimşahlar Ertürk İlkokulu'ndan İngilizce öğretmeni Tülay Özşen bu proje kapsamında anaokulu ve ilkokula giden öğrencilere eğlenceli bir şekilde ingilizce öğretme konusunda aktif rol oynuyorlar. 

Manisa'dan Öğretmenler, Eğlenceli İngilizce Projesine Katkı Sağlıyor (6)

Etwinning projesi olan Fun white English çocukların evrensel dil olan İngilizceyi öğrenirken aynı zamanda eğlenmelerini sağlıyor. 

Manisa'dan Öğretmenler, Eğlenceli İngilizce Projesine Katkı Sağlıyor (5)

Manisa'daki öğretmenler bu proje ile sınıflarındaki öğrencileri hem öğreti hem de eğlendirici şekilde İngilizce öğretiyorlar. 

Whatsapp Image 2024 03 19 At 16.29.01 (1)

Projenin diğer ortakları olan Ordu, Denizli, Ankara ve Kosova’dan toplam 11 ortakları bulunuyor.

Manisa'dan Öğretmenler, Eğlenceli İngilizce Projesine Katkı Sağlıyor (4)

Proje kapsamında üretilen “Body Parts” vücudun bölümleri halısı ordu'dan Denizli'ye Denizli'den ise Manisa'ya kadar ulaştı. Manisalı öğrenciler “Body Parts” halısını tamamladıktan sonra halı Ankara'ya gönderildi. 

Manisa'dan Öğretmenler, Eğlenceli İngilizce Projesine Katkı Sağlıyor (2)Manisa'dan Öğretmenler, Eğlenceli İngilizce Projesine Katkı Sağlıyor (1)

Muhabir: ÖZGE AY