İş insanı Mustafa Sarıgözoğlu sayesinde, Manisa’da bir ihtiyaç sahibi daha akülü engelli aracına kavuştu.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, bir ihtiyaç sahibinin daha akülü aracına kavuşmasına çok mutlu olduğunu dile getirdi ve hayırsever Mustafa Sarıgözoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Manisalı Hayırsever Mustafa Sarıgözoğlu Ihtiyaç Sahibinin Yüzünü Güldürdü

"Bizim en büyük yardımcımız, elimiz, kolumuz: Akülü araba"

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yıldız, Mustafa Sarıgözoğlu’na yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Manisa’mızın güçlü sanayilerinden, marka fabrikamızın sahibi, Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Sayın Mustafa Sarıgözoğlu abimizden çok büyük destekler alıyoruz. Daha önce dernek binamızı almamızda tüm sanayicilerimizin birlikte hareket ederek bize büyük bir finans desteği de vermişti. Malının zekatını her zaman yok ve yoksuldan yana kullanır ve yine çok güzel ve özel bir hayırda bulunarak bizim en büyük yardımcımız, elimiz, kolumuz olan bir akülü araba aldı, yine bir kanayan yaramıza merhem oldu. Mustafa Sarıgözoğlu abimizin bu mübarek günde yaptığı hayrı Allah kabul etsin, bir engelli ablamızın sosyal hayata çıkmasına vesile oldu, Allah’ım size hazine gibi varlık, hazine gibi sağlık versin.”

"Her sağlıklı insan, bir engelli adayıdır"

Tüm hayırseverlerden Ramazan ayı boyunca destek beklediğini dile getiren Yıldız, sözlerini söyle tamamladı:

“Mustafa Sarıgözoğlu abimiz gibi hayırseverlerimizden, sanayicilerimizden böyle destekleri Ramazan ayı boyunca bekliyoruz. Her sağlıklı insan, bir engelli adayıdır, kimse engelli olmadan bizim halimizi anlayarak destek verebilir. Her gün aramıza birileri katılıyor, ama bedende engel olsa da, yürekte engel yok, sevgide engel yok, akülü araba en büyük ihtiyacımız, bağış yapın ki arkadaşlarımız sosyal hayata katılsın, özgürlükleri olsun. Bu güzel desteklerinden dolayı şahsım ve Kula ilçemizde ikamet eden Cennet ablamız adına çok teşekkür ederiz, iyikilerimiz, iyi ki varsınız. Bizler de varla yoku buluşturuyoruz, hayırlara vesile oluyoruz."

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK