Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalktıktan sonra düşen Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait SF-260D tipi eğitim uçağında 2 pilot şehit oldu. 

O mahallede 2 bin kişilik aşure dağıtıldı! Mahalle seferber oldu O mahallede 2 bin kişilik aşure dağıtıldı! Mahalle seferber oldu

Kaza sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, başta olmak üzere Manisalı siyasiler, başsağlığı mesajı yayımladı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yayınladığı mesajda,

"Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan SF-260D tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğraması nedeniyle şehit olan iki pilotumuza Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum." dedi. 

Vali Enver Ünlü de,

"Kayseri’deki 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit düşen pilotlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,

"Kayseri’de eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan pilotlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi. 

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ise,

"Kayseri’deki 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığına ait eğitim uçağının kırıma uğraması sonucu şehit olan 2 pilotumuza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

CHP Manisa Milletvekili ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ise,

"Kayseri'de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan iki pilotumuza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur,

"Kayseri'de eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan iki pilotumuza Allah'tan rahmet, aileleri, sevenleri ve milletimize sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun" dedi.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK