Yaklaşık bir ay önce geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ender Kaya’nın ailesine Ak Parti Manisa Milletvekilleri başsağlığı diledi. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Bahadır Yenişehirlioğlu yaptığı paylaşımda“Geçirdiği iş kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ender Kaya kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza sabır ve başsağlığı dilerim.” İfadelerine yer verdi.

 

Başkan Zeyrek’ten 19 Mayıs Mesajı Başkan Zeyrek’ten 19 Mayıs Mesajı

Ak Parti MKYK üyesi ve Manisa Miletvekili Ahmet Mücahit  Arınç: “Yunusemre ilçe yöneticimiz, şehrimizin kıymetli işadamlarından Metin Kaya'nın oğlu Ender Kaya kardeşim geçirdiği bir kaza sonrası uzun bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Kendisinin Hakk'a yürüdüğünü büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve dostlarına baş sağlığı diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Ak Parti Manisa Milletvekilleri Tamer Akkal  ve Murat Baybatur’da baş sağlığı dileyerek şu ifadelere yer verdi.

Akkal yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi:“Tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ender Kaya kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” 

 


Baybatur ise “Vefatını üzüntüyle öğrendiğim, AK Parti Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Ender Kaya kardeşime Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ile teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şâd, mekanı cennet, makamı âli olsun.” ifadelerinde bulundu.  [ilgili-haber=33600]