Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı

Manisalılar 9 günlük Ramazan bayramı tatilini fırsat bilerek yazlık bölgelere akın etti.

Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (12)

Manisalılar Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilerek Ege kıyılarına kendilerini attı. Çeşme, Bodrum, Fethiye ve Kuşadası gibi Ege turizminin gözbebeği yerlerde doluluk oranı Yüzde 100’ü bulurken günü birlik ziyaretçiler de adeta kıyı kentlerine çıkarma yaptı.

Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (13)

Manisalılar tatil için yazlık bölgelere akın etti

Ramazan Bayramı tatili için iç turizmin önde gelen merkezlerinden İzmir'in Çeşme ilçesini tercih eden çok sayıda tatilci, deniz suyu henüz 19 derece olmasına rağmen denize girdi.

Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (10)

Bayram öncesi rezervasyonlarla otellerdeki doluluk oranları yüzde 100'e yaklaşan Çeşme, günübirlik ziyaretçilerin de eklenmesiyle en kalabalık günlerini yaşıyor.

Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (11)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (8)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (9)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (5)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (6)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (2)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (3)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (4)Manisalılar Tatilde Yazlık Bölgelere Akın Etti (1)

Muhabir: ÖZGE AY