Tüketici Hakları Derneği tarafından gerçekleştirilen incelemeler sonucunda Manisa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin başarılı fizyoterapisti Duygu Ayazoğlu, "Tüketiciye Hizmet Ödülü"ne layık görüldü.  Ayazoğlu'na bu prestijli ödülü takdim ederek başarılı fizyoterapistin özverili çalışmalarını ve etkili ekip yönetimini ödüllendirdi.

15D40Bf2 3369 4840 9271 77A3E21D4766

Tüketici Hakları Derneği tarafından yapılan açıklamada,  hasta odaklı yaklaşımı ve yüksek mesleki bilgisi ile dikkat çektiği, hastalarına sağladığı değerli katkıların takdirle karşılandığı belirtildi. Genel hizmet kalitesine önemli katkılarda bulunduğu vurgulandı.

Dernek yetkilileri, ödülün sadece bireysel bir başarıyı değil, aynı zamanda kaliteli sağlık hizmetine olan katkılarını temsil ettiğini ifade etti.

B4A97A15 7132 4Ae1 B2C1 5Efa2Cfab1D8

Ayazoğlu'nun başarılı çalışmalarını tebrik eden dernek, kurum işletmecisini de liderlik yetenekleri nedeniyle övgüyle anarak, bu ödülün bir ekip başarısı olduğunu vurguladı.

Fizyoterapist Duygu Ayazoğlu, ödülü alırken yaptığı açıklamada,

"Hasta memnuniyeti ve sağlık hizmetine katkı sağlamak en büyük önceliğimiz. Bu ödül, tüm ekibimizin özverili çalışmalarının bir yansımasıdır" dedi.

Ödül törenine, Tüketici Hakları Derneği başkanı Rıfat Eriş Asyalı ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak: ÖZGE AY