Manisa'da 18 Nisan Perşembe günü şebeke yenileme ve bakım çalışmalarından dolayı Şehzadeler ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

Manisa’da 18 Nisan Perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi Şehzadeler ilçesinde olacak. Yaşanacak olan elektrik kesintisinin en az 3 en fazla 6 saat sürmesi bekleniyor.

Şehzadeler ilk elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşanacak olan ilk elektrik kesintisinin 3 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinde hangi mahalleler etkilenecek? Kesinti saat 09.00’dan 15.00’e kadar olacak. İşte 6 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Hamzabeyli

·         Karaoğlanlı

Kırkağaç'ta icradan satılık zeytinlik Kırkağaç'ta icradan satılık zeytinlik

·         Aşağıçobanisa

Şehzadeler ikinci elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşanacak olan ikinci elektrik kesintisinin 7 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinde hangi mahalleler etkilenecek? Kesinti saat 09.00’dan 12.00’ye kadar olacak. İşte 3 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Yeniharmandalı

·         Çavuşoğlu

·         Hacıhaliller

·         Çerkezmahmudiye

·         Ahmet Bedevi

·         Kazım Karabekir

·         Turgut Özal

Şehzadeler üçüncü elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşanacak olan üçüncü elektrik kesintisinin 3 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinde hangi mahalleler etkilenecek? Kesinti saat 12.00’den 15.00’e kadar olacak. İşte 6 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler

·         Tekeliler

·         Çamköy

·         Kırançiftliği

Muhabir: ÖZGE AY