Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 16 Nisan Salı günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle planlı  bir elektrik kesintisi meydana gelecek. 

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 16 Nisan Salı günü 2 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek olan ilk elektrik kesintisinden 5 mahalle etkilenecek. Şehzadeler'de bugün meydana gelecek olan son elektrik kesintisinden ise 1 mahalle etkilenecek. 

Şehzadeler'de bugün meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden toplam 6 mahalle etkilenecek. İlk elektrik esintisi saat 10.00'da başlayacak ve saat 16.00'ya kadar devam edecek. İlk elektrik kesintisi yaklaşık 6 saat sürecek. 

Şehzadeler'de bugün meydana gelecek olan son elektrik kesintisi ise saat 09.00'Da başlayacak ve saat 15.00'e kadar devam edecek. Şehzadeler'deki bugün planlı bir şekilde kesilecek olan elektrik yaklaşık 6 saatboyunca olmayacak.

Şehzadeler ilk kesinti

Şehzadeler'deki ilk kesintide 5 mahalle etkilenecek. Kesinti ID : 3041371 olan elektrik kesintisi yaklaşık 6 saat sürecekk. Peki Şehzadeler'deki ilk elektrik kesintisi hangi mahallelerde meydana gelecek? İşte Şehzadeler'deki elektrik kesintisi....

Manisa’da mezbahaneler denetimden geçti Manisa’da mezbahaneler denetimden geçti
  • Çamköy
  • Yeniköy
  • Veziroğlu
  • Tekeliler
  • Selimşahlar

Şehzadeler son elektrik kesintisi

Manisa'nın Şehzadeler ilçseinde bugün (16 Nisan Salı) meydana gelecek olan son elektrik keintisinden tek bir mahalle etkilenecek. Şehzadeler'deki son elektrik kesintisinde Çavuşoğlu mahallesi etkilenecek. Kesinti ID : 3042017 olan elektrik kesintisi yaklaşık 6 saat sürecek. Peki Çavuşoğlu mahallesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisinden hangi sokaklar etkilenecek. İşte Şehzadeler son elektrik kesintisi...

  • Çavuşoğlu ( Çavuşoğlu Köyü İç Yolu ÇAVUŞOĞLU Çavuşoğlu çavuşoğlu )

Muhabir: ÖZGE AY