Manisa'nın Yunusemre llçesinde 13 Mart Çarşamba günü şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi meydana gelecek. 

Manisa'nın Yunusemre llçesinde 13 Mart Çarşamba günü şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle 3 mahallenin etkileneceği elektrik kesintileri gerçekleşecek.Meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden en çok Yunusemre ilçesine bağlı olan, Ortaköy, Küçüksümbüller ve Büyüksümbüller mahalleleri etkilenecek. Bugün (13 Mart Çarşamba) gerçekleşecek olan elektriik kesintilelrinden ilki saat 10.00'da başlayacak ve saat 16.00'ya kadar devam edecek. Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden ikincisi yine ilkiyle aynı saatte olup saat 10.00'da başlayacak ve 16.00'ya kadar devam edecek. Yunusemre'nin 3 mahallesinin etkileneceği elektrik kesintileri yaklaşık 6 saat sürecek. Kesintilerden en çok etkilenen mahalleler olan  Ortaköy, Küçüksümbüller ve Büyüksümbüller mahallelerinde hangi sokaklar kesintiden etkilenecek. 

Yunusemre'deki ilk kesinti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bugün (13 Mart Çarşamba) gerçekleşecek olan elektrik kesintilerinden ilki 6 saat sürecek. 6 saatlik ilkelektrik kesintisinden etkilenecek yerler neresi ve hanggi sokaklar;

  • Büyüksümbüller
  • Küçüksümbüller (küçük sümbüller küçük sümbüller KÜÇÜKSÜMBÜLLER KÜÇÜKSÜMBÜLLER)

Yuusemre'deki ikinci kesinti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bugün (13 Mart Çarşamba) meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden son olanı yaklaşık 6 saat sürecek. 6 saatlik kesintiden etkilenecek olan yerler neresi?

  • Ortaköy (ORTAKÖY ORTAKÖY)

Alaşehir ADD bilgi yarışması düzenledi Alaşehir ADD bilgi yarışması düzenledi

Muhabir: ÖZGE AY