Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 18 Mart Pazartesi günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle yaklaşık 6 saatlik bir elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden ilkinde sadece tek bir mahalle etkilenecek ve elektrik kesintisi saat 9.00'da başlayıp saat 15.00'e kadar sürecek. Yaklaşık 6 saatlik olan ilk elektrik kesintisinden sonra Yunusemre'de 6 mahallede etkili olcak ikinci bir elektrik kesintisi meydana gelecek. Meydana gelecek olan elekrik kesintisi  Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek.  6 farklı mahallenin etkileneceği elektrik kesintisinde hangi mahalle ve sokakla'da elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yunusemre ilk elektrik kesintisi

Manisa2ın Yunusemre ilçseinde saat 9.00'da başlayacak ve saat 15.00'e kadar sürecek olan elektrik kesintisinden sadece tek bir mahalle etkilenecek. Tek bir mahallenin etkileneceği elektrik kesintisi hangi mahalle de olacak ve hangi sokaklarda meydana gelecek?

  • Üçpınar

Yunusemre son elektrik kesintisi

Yunusemre'de meydana gelecek olan son elektrik kesintisi ilk elektrik kesintisine kıyasla daha fazlamahallede etkili olacak. Son elektrik kesintisinden enok etkilenecek olan mahalleler ise şöyle; Dazyurt, Otmanlar ve Türkmen.

Yunusemre'deki son elektrik kesintisi saat 10'da başlayacak ve saat 16.00'ya kadar sürecek. yaklaşaık 6 saatlik bir kesinti yaşanacak. İşte Yunusemre'deki son elektrik kesintisi;

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kazım Karabekir mahallesini ziyaret etti Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kazım Karabekir mahallesini ziyaret etti
  • Dazyurt ( dazyurt iç yolu DAZYURT dazyurt dazyurt DAZYURT )
  • Otmanlar ( otmanlar otmanlar küme evleri ARAZİ OTMANLAR Otmanlar Köyü Yolu otmanlar )
  • Ortaköy
  • Düzlen ( DÜZLEN ARAZİ )
  • Türkmen ( türkmen türkmen Türkmen Türkmen Köyü İç Yolu )
  • Büyüksümbüller
Muhabir: ÖZGE AY