Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 3 Mart Pazar  günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 3 Mart Pazar  günü 6 farlı bölgede ve 7 mahalleyi etkileyecek bir elektrik kesintisi meydana gelecek. Mrydana gelecek elektrik kesintilerinden en çok Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller, Muradiye ve 75. Yıl  mahallesi etkilenecek. Yunusemre ilçesinde meydana gelecek olan ilk elektrik kesintisi 3 saat sürecek. İkinci elektrik kesintisi ise 6 saat sürecek, üçüncü elektrik kesintisi 4 saat ve  ve dördücü elektrik kesintileri ise  6 saat sürecek.

Yunusemre'deki ilk elektrik kesintisi;

  • Gökçeler ( gökçeler iç yolu gökçeler GÖKÇELER gökçeler gökçeler )
  • Karakoca

Yunusemre'deki 2'nci elektrik kesintisi ise Büyüksümbüller mahallesinde meydana gelecek. Peki Büyüksümbüller mahallesindeki elektrik kesintisi hangi sokaklarda meydana gelecek?

Büyüksümbüller elektrik kesintisi;

  •  ( BÜYÜKSÜMBÜLLER BÜYÜKSÜMBÜLLER büyüksümbüller büyüksümbüller Büyüksümbüller Büyüksümbüller Büyüksümbüller Büyüksümbüller BÜYÜKSÜMBÜLLER BÜYÜKSÜMBÜLLER büyüksümbüller büyüksümbüller )

Yunusemre'deki 3'üncü elektrik kesintisi ise Muradiye mahallesinde meydana gelecek. Muradiye mahallesinde meydana gelecek olan elektrik kesintisi 4 saat sürecek. Peki Muradiye mahallesindeki elektrik kesintisi hangi sokaklarda meydana gelecek?

Muradiye elektrik kesintisi;

  •  ( EVRENOS 60. Sk. 208 204 201. Sk. YAĞMUR evranos KAZIM KARABEKİR Karataş Sk. Manisa Cd. Sağlık Sk. SIHHIYE TURAN. ULU UYUMAZ Yakar Sk. 62. Sk. ÇETİN 93 ÖZTÜRK BAHÇE BAYINDIR GÜMÜŞ KARADAĞ ÜRGEN )

Yunusemre'deki diğer elektrik kesintileri ise şöyle;

  • 75. Yıl ( 5339 5300 5302. Sk. 5337. Sk. )
  • Ortaköy ( ORTAKÖY ORTAKÖY )
  • Mareşal Fevzi Çakmak
Kaynak: ÖZGE AY