Turnuvaya hem erkek hem de kadın kategorilerinde katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi takımı, birbirinden zorlu rakiplerle karşılaştı. Zorlu mücadeleler sonucunda sporcular madalya kürsüsüne çıkmayı başardı.

Manisalı Jimnastikçilerden büyük başarı Manisalı Jimnastikçilerden büyük başarı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin Madalya Kazanan Sporcuları:

Erkekler Kategorisi:

Abdullah Yarlı - 58 kg - Altın Madalya

Şafak Sarı – 54 kg - Gümüş Madalya

Mcbü 2024 Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası (1)

Kadınlar Kategorisi:

Rojin Kaya 73 kg, Marziye Bozkurt 46 kg da Türkiye üçüncüsü

Ömer Delibaşlar, Hüseyin Emre Şıvgınkıran ve Mert Çelik’in oluşturduğu Poomsea Erkek Takımı Türkiye üçüncüsü oldular.

Mcbü 2024 Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası (3)

Turnuvadan sonra bir açıklama yapan Üniversite Taekwondo Takımı Antrenörü Doç. Dr. Sinan Seyhan, sporcularının göstermiş olduğu performanstan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek,

"Sporcularımız turnuva boyunca büyük bir özveri ve mücadele gösterdiler. Elde ettikleri bu başarı hem kendileri hem de üniversitemiz için gurur kaynağıdır. Bu vesileyle tüm sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Mcbü 2024 Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası (2)

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar yaptığı açıklamada, sporcuların göstermiş oldukları başarıdan dolayı büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. Rektör Kibar,

"Sporcularımız, azimle ve inançla mücadele ederek hem kendilerini hem de üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: PERVİN İNCE