Manisa’da 500 esnaf kadın üyesiyle en fazla kadın üyeye sahip olan  Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odası (MESO) geleneksel 8 Mart Kadınlar Günü programını gerçekleştirdi. Bu yıl Giritligil Hotelde 6.sı düzenlenen programa yaklaşık 150 kadın katıldı.

Meso Başkanı Akyüz 8 Mart Kadınlar Günü'nü Kutladı (1)

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, bütün kadınların 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı. Akyüz,

“Emek ve hayat mücadelemizin en değerli olan emekçi kadınlarımızın günlerin kutluyorum. Onurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı sonsuz sevgi ve hoşgörü ile bizi biz yapan değerli kadınlarımızın günlerini canı gönülden kutluyorum."

Manisa Protokolü 19 Mayıs'ı kutladı Manisa Protokolü 19 Mayıs'ı kutladı

Meso Başkanı Akyüz 8 Mart Kadınlar Günü'nü Kutladı (5)

"Sizler yaşamımızın vazgeçilmez unsurlarısınız. Evimizde, aşımızda, işimizde sizin verdiğiniz emekler var. O nedenle sadece 8 Mart değil yılın 365 günü Dünya Kadınlar Günüdür. Kadın dünyanın yarısı hayatın tamamıdır. Kadın ana, kadın eş, kadın yoldaştır. Kadın varlığın temelidir."

Meso Başkanı Akyüz 8 Mart Kadınlar Günü'nü Kutladı (3)

Cennet anaların ayakları altındadır

"Peygamber Efendimiz buyuruyor cennet anaların ayakları altındadır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ey kahraman Türk kadını sen yerlerde sürünmeye değil omuzlar üzerinde yükselmeye laiksin sözleri bizlere ışık olmak için yeter de artar. Sizler sayesinde bizler güçlü bir MESO’yuz” dedi.

Meso Başkanı Akyüz 8 Mart Kadınlar Günü'nü Kutladı (8)

 Başkan Akyüz, yönetim kurulu üyeleri kadınlara çiçek takdim etti

Meso Başkanı Akyüz 8 Mart Kadınlar Günü'nü Kutladı (7)Meso Başkanı Akyüz 8 Mart Kadınlar Günü'nü Kutladı (9)

Kaynak: RESULENUR KANTAR