Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, kongrede yeniden başkanlığa seçildi. 20 Kasım 2022’de MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner’in kalp krizi geçirip hayatını kaybetmesinin ardından MHP Genel Merkezi tarafından Aralık 2022’de MHP Manisa İl Başkanı olarak atanan Cüneyt Tosuner, MHP’nin tek listeyle gerçekleşen 14. Olağan İl Kongresi’nde başkan seçildi. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda gerçekleşen olağan kongrede divan başkanlığına MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay seçildi. 


MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Tosuner, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yerel seçimlere en iyi şekilde örgütlenerek seçimlerden zaferle ayrılacaklarını vurguladı. Konuşmasının devamında Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefete halk nezdinde İyi bir ders verdiklerini bu başarının belediye seçimlerinde de yine güçlü bir şekilde vereceklerinden hiç kimsenin kuşkusunun olmaması gerektiğini söyledi. 


MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, olağan kongrenin Manisa’ya, ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. Başkan seçilen Cüneyt Tosuner’e başarılar diledi. Akçay, 2024 yerel seçimlerinde MHP ve Cumhur ittifakı olarak zaferle ayrılacaklarını kaydetti. 


MHP MYK Üyesi Ali Uçak, “Milliyetçi Hareket Partisi kumdan bir kale değildir, yıkılmaz Milliyetçi Hareket Partisi kağıttan kaplan değildir, Yırtılmaz milliyetçi hareket partisi Köksüz ağaç değildir, devrilmez. O yüzden Milliyetçi Hareket Partisi bayrak olup inmeyenlerin sancak olup düşmeyenlerin ülkücü olup düşmeyenlerin Ergenekon’da ateş olup sönmeyenlerin şahadeti göze alıp dönmeyenlerin güneş olup, batmayanların mert olup satmayanların partisidir. Milli mücadele ruhunu zirveye taşıyan gücü zillete düşen şer odakları milletinin son sözüdür. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mali idare seçimlerine hep birlikte topyekûn hazırlanacağız. Hedefimiz Cumhur İttifakı olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi bir farkla tekrar alıp Genel Başkanımızın tedbirleriyle Manisa’mızın alayına talip olduğumuzu buradan net bir şekilde haykırıyoruz.” Dedi

Başkan TOSUNER'in yönetim kurulu listesi şu şekilde oldu:

ASİL YÖNETİM KURULU 
1- İbrahim PELİSLER
2- Erdal TENGİZ 
3- Ali DAĞLIOĞLU 
4- Bahadır VARDAR 
5Sezer Berkay ÇELİKKANAT
6- İbrahim GÖKTUG
7- Kürşat YILDIRIM 
8- İsmail ERGİN 
9- Gonca ARAS 
10- Mevlüt ÇIRAKOĞLU 
11- Muammer BABUŞ 
12- Mehmet BASKAK 
13- Mustafa ERTEN 
14- Orçun DEMİRTAŞ 
15- Zeki ÖZTÜRK
16- Halit OKAR 
17- Şaban GÖÇMEN 
18- Hakverdi YILMAZ 
19- İbrahim GÜLTEKİN 
20- Mehmet KIVRAK 
21- Hasan SERT 
22- Ayhan ŞENSÖZ
23- Celalettin ÇABUK 
24- Mikail KARABACAK 

YEDEK YÖNETİM KURULU
1- Ali TETİK 
2- Tahir GEZER 
3- Levent SAĞIR 
4- Hüseyin BAL 
5- Selma YAMANOL 
6- Hatice YUMRUTAŞ
7- Ali DEMİRKAYA 
8- Dilek ÇABUK 
9- Erkan MOR 
10- Gökhan ERDİLEK 
11- Vedat ERKİL 
12- Çelebi ARSLAN 
13- Erkan ÇOK 
14- Musa KÖSE 
15- Erdinç ÖDEKER 
16- Engin AŞICI 
17- İsmail VARDAROĞLU 
18- Mehmet KANTAR 
19- Ener Malik UĞURLU 
20- Rıza CEYLAN 
21- Murat ERGÜMÜŞ 
22- Mustafa BECERİKLİ 
23- Oğuz YELER 
24- Ramazan YAPRAK

Kripto varlıklara ilişkin düzenleme içeren kanun teklifi TBMM'de Kripto varlıklara ilişkin düzenleme içeren kanun teklifi TBMM'de

[ilgili-haber=32318]