Maviş ile ilgili programa ihbar telefonları yağdı. Gelen telefonlar üzerine Müge Anlı'nın ekibi harekete geçti.

Tatil için gittiği Balıkesir'de kuşunu kaybeden 90 yaşındaki Ayşe teyze, 16 gündür kayıp olan kuşu Maviş'in bulunması için programa başvurdu. Yaşlı kadının sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Eşi öldükten sonra aldığı 'Maviş' isimli muhabbet kuşu kaybolunca büyük üzüntü yaşayan Ayşe teyze, "Maviş benim çocuğum gibiydi. Bana 'Ayşe, Ayşem' derdi. Ben son günlerimi onunla yaşıyordum. İsterlerse 100 tane kuş alsınlar onun yerini kimse tutmaz" diyerek tüm stüdyoyu üzüntüye boğdu.

Ayşe teyzenin kızının sözleri ise olayın seyrini değiştirdi. Balıkesir'de bir PetShop sahibinin, kaybolan maviş ile ilgili bir şeyler bildiğini dile getiren kadın, PetShop sahibinin, 'Buraya birileri geldi. Kuş 'Ayşe, Ayşe' diyormuş. Sonra kuşa kafes, yem alıp İstanbul 'a gittiler' dediğini ileri sürdü.

Canlı yayında çağrıda bulunan Ayşe teyze ise, "Bulup alan varsa Allah razı olsun onlardan. Ne olur bana geri getirsinler kuşumu. Onsuz hiçbir şey yapamıyorum" dedi.

Sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı Sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular başladı

Balıkesir'de tatile gittiklerinde görümcesinin bir kuş bulduğunu ifade eden bir izleyici, programa kuşun videosunu attı.

Programın 15 Eylül'de yayımlanan son bölümünde kayıp muhabbet kuşu Maviş hakkında heyecan veren bir gelişme yaşandı. "Canım kuşum, Maviş" diye seslenen Ayşe teyzenin sesine tepki veren Maviş, canlı yayında konuşmaya başladı.

Maviş, canlı yayında "Cici kuş, Fatoş" dedi.

Balıkesir'den gelen telefonlardan birisi Müge Anlı'nın dikkatini çekti.  Balıkesir'den yapılan yayınla ile Ayşe teyze ve Maviş buluşturuldu. Kuşunu görünce çok heyecanlanan Ayşe teyze, Maviş'e seslendi.

Fatoş'un gelinin ismi olduğunu ifade eden Ayşe teyze can dostuna 17 gün sonra kavuştu. Müge Anlı’yla  ve Tatlı Sert'in 18 Eylül günü yayımlanan son bölümünde mucizevi bir buluşma yaşandı.

Ayşe teyze, cici kuşu Maviş'e canlı yayında kavuştu. Maviş'i görünce heyecanlanan Ayşe teyze "Maviş hoş geldin. Karabiber gözlü çocuğum" dedi.

Kuşunun bulunması ile yaşadığı sevinç kameralara yansıyan Ayşe teyze, Müge Anlı’ya teşekkür

[ilgili-haber=24728]