Otobüsün kapısından düşen yaşlı kadının ölümüne neden olan şoförün ifadesi şok etti Otobüsün kapısından düşen yaşlı kadının ölümüne neden olan şoförün ifadesi şok etti

Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.


Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Yahşihan ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde, H.İ.G., E.A., R.K. ve O.G. şahsın yılbaşı gecesinde uyuşturucu hap satma hazırlığı içerisinde oldukları tespit edildi.


Narkotik köpeği ile arama yapan ekipler, şahısların Ankara'dan getirdikleri uyuşturucu hapları, H.İ.G.'nin evindeki elektrikli sobanın içinde ele geçirdi. Yapılan aramalarda da bin 792 adet sentetik ecza hapı, 2 adet payp, 5 gram satışa hazır esrar ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan şüphelilerden H.İ.G., "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA