Gördes Belediyesi, engeli vatandaşların yanında Gördes Belediyesi, engeli vatandaşların yanında

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, belediye maaşını üniversite öğrencilerine burs vereceğini açıklamıştı.  Dutlulu’dan eğitime bir destek daha geldi. Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz soru bankası dağıtacak. Başkan Dutlulu yaptığı açıklamada, “Üniversiteye hazırlanan gençlerimizin, soru bankaları bizden! Şehrimizdeki tüm 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz veya mezun olan gençlerimiz, belediyemizin önüne kurduğumuz stanttan soru bankalarını ücretsiz olarak alabilir.” ifadelerine yer verdi.

Kimler Başvurabilir?
Kitap dağıtımları, hafta içi saat: 09:00-17:00’da hafta sonu saat:11:00-17:00’da Akhisar Belediye binası önünde yapılacak. Öğrenciler şahsen ya da öğrenciler adına aileleri de müracaat edebilecek. Ayrıca üniversiteye hazırlanan mezun öğrenciler başvurabilecek.  

Öte yanadan, Başkan Dutlulu burs vereceği üniversite öğrencileri bugün kurayla belirlenecek. Dutlulu yaptığı açıklamada, “Belediye başkanlığı eğitimim üniversitelere burs oluyor. Nüfusun inşa edileceği gençlerimize yönelik burslar için yapılacak kura çekimi, şeffaf belediyecilik anlayışımızın gereğini yapmanız saat 14.30'da sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlanacak.” ifadelerinde bulundu.    [ilgili-haber=31954]