Manisa’da İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hem ara sınıf hem de son sınıf öğrencileri için sınav öncesinde  motivasyon gezisi düzenledi. Manavgat Şelalesi'ne düzenlenen geziye 40 öğrenci ve 5 öğretmen katılıldı. 

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (7)

Deniz ve tarih öğrencilere iyi geldi

Manavgat Şelalesi'ne gerçekleştirilen gezi sayesinde öğrenciler yoğun tempoyla hazırlandıkları sınav sürecine bir sürede olsa ara vermiş oldular. Gezi sayesinde Denizin ve tarihi güzelliklerin tadını çıkaran öğrenciler enerji topladılar.

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (5)

Öğrenciler uygulama imkanı buldular

Manavgat Şelalesi’nde neşeli bir atmosferde eğlenceli vakit geçiren öğrenciler bu arada aldıkları eğitim ile ilgili uygulama yapma fırsatı buldular. Grafik tasarım ve fotoğrafçılık bölümü öğrencileri ile Görsel Sanatlar Kulübü üyeleri, derslerde öğrendikleri fotoğrafçılık tekniklerini sahada uyguladılar.

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (7)

Gezide fotoğraf yarışması

Gezide birde fotoğraf yarışması düzenlendi. Fotoğraf yarışmasına 13 öğrenci katıldı. Öğrenciler birbirleriyle teknik ve uygulama konusunda yarıştılar. Öğrencilerin çektikleri fotoğraflar arasından seçim yapılarak farklı kategorilerde en iyi 3 fotoğraf belirlendi. Derece alan öğrenciler; Didem Çokgezen, Beyza Nur Selçuk ve Tuğba Nur Erbaş oldu. 

Alaşehir'de okul için ara kamulaştırma süreci başlatıldı Alaşehir'de okul için ara kamulaştırma süreci başlatıldı

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (6)

Sınav öncesi güzel anı biriktirdiler

Gezi Kulübü Danışman Öğretmenleri İlhan Çetin ve Oğuz Buharalı’nın rehberliğinde, Antalya’nın tarihi yerlerini ve denizini keşfeden ve fotoğraflayan öğrenciler, şarkılar ve türküler eşliğinde eğlenerek enerji depoladılar ve okullarına döndüler.

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (13)

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (3)

Öğrencilere Sınav Öncesi Motivasyon Gezisi (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR