Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, tüm üyeleri adına Eski Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik için açıklamalarda bulundu. 

Sen bizim karınca incitmeyenimizdin, özellikle biz engelliler için tüm engellerimizi kaldırdın diyerek Ömer Faruk Çelik'in ne kadar merhametli olduğunun altını çizerek bir açıklama yaptı.

Yıldız yaptığı açıklamada;

İYİ Partili Özcan’dan gazetemize ziyaret İYİ Partili Özcan’dan gazetemize ziyaret

"Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik gelişin muhteşem olmuştu ve gidişin çok üzücü, bunu kabul edemiyoruz, her mısrada hüzünleniyor, ağlıyoruz. Sen bizim karınca incitmeyenimizdin, özellikle biz engelliler için tüm engellerimizi kaldırdın, aşılmayan dağları aştırdın, umutdumuz, çare kapımız oldunuz, bize tahsis ettiğiniz asansörlü aracımızla engel tanımadık. Biz sizden razıyız, Allah yer gök sizden razı olsun, şimdi öksüz kaldık, uzanan ellerimiz kısaldı, Manisa'ya sığmaz olduk. Ne kadar da size ve engelli aracımıza, şoförümüz Çetin Şeker kardeşimize bağlanmıştık, sanki hiç ayrılmayacak gibi varla yoku buluşturuyorduk, 81 ilimize ve ilçelerine ayırt etmeden yardımlar, bağışlar yetiştirdik, deprem bölgesine engelli aracımızla bizlerin aracılığı ile defalarca yardım gönderdin, sizi doğuran annemizden Allah razı olsun, yokluğuna nasıl alışacağız, ne paylaşmakla biter, ne de anlatmakla. Allahım sana daha güzel makamlar nasip etsin, her zaman kalbimizdesin. Kendiniz gibi çok değerli belediye başkan yardımcılarımız Sayın Ahmet Songüler, Bilal Demir, Atilla Efendioğlu, Mehmet Kavas en büyük destekçilerimiz, biz sizlerden razıydık, Allah sizden razı olsun, kader arkadaşlarım adına size ve ekibinize minnettarız" dedi.

Muhabir: ÖZGE AY