Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Nil karakteri ile tanınan Nazlı Bulum paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık konuşuluyor.

Son olarak katıldığı bir programda özel hayatına dair yaptığı çarpıcı açıklamalar bulunan Bulum, ilk deneyimini 17 yaşında yaşadığını söyledi.  Annesinin mutlaka özel biriyle olması gerektiği konusunda ısrar ettiğini söyleyen Bulum’a tepkiler gecikmedi.

“Her ikisini de karşıyım”

17 yaşındaki birliktelikle evliliğin yanı olduğunu belirten Sevda Türksev, oyuncuya tepki gösteri.

‘Ortalık çocuk kadınlarla dolu’ diyen Türksev, oyuncu Çiğdem Bulum’a şu sözlerle tepki gösterdi:

“Oyuncu Çiğdem Bulum lise de yani 17 yaşındaki cinsel deneyimini ballandıra ballandıra anlatıyor.  17 yaşında ki bir kız çocuğunun evlenmesine karşı olanlar, cinsel yaşamı olmasına karşı değiller.  Ben her ikisine de karşıyım.  Ne evlenmeli nede cinsel yaşamı olmalı.  Hemen “evlilik sorumluluk vs. “ diyecekler. Evet doğru sorumluluk ve ne kız nede erkek çocuk asla küçük yaşta evlenmemeli!  Ama küçük yaşta cinsel yaşam da sorumluluk değil mi? Ya sağlık ?  Şu video gerçekten çok içler acısı bir  durum. Anne de ki rahatlık ise ?  Hep söyledigim gibi: çocuk gelinlere ve damatlara karşıyız ama ortalık çocuk kadınlarla dolu!” 
 

Kaynak: Derya Öztürk