Yerel seçimlere az bir süre kala CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Son günlerde Manisa gündemin düşmeyen anketleri değerlendirdi. Manisa’da ittifakı vurgulayan  Özalper, yapılan anketlerin haklı kandırmaya yönelik olduğunu ifada etti. 

Güvenilir anketler Genel Merkez’den

Manisa’da öne olduklarını belirten Özlaper, 

"Son günlerde yanlış verilerle halkımızı kandırmaya çalışan birçok anket firması görmekteyiz. Güvenilir anketler, Genel Merkezimiz tarafından düzenli olarak yaptırılıyor. Bu anketlerde hem Manisa Büyükşehir'de, hem de merkez ilçelerde CHP'nin adayları öne çıkıyor. Biz Büyükşehir'de Ferdi Zeyrek'in, Yunusemre'de Semih Balaban'ın ve Şehzadeler'de Gülşah Durbay'ın Başkan olacağını çok iyi biliyoruz. Güvenilir anket sonuçlarına ilişkin çıkan oranları, Manisamızın öz evladı CHP Genel Başkanımız sayın Özgür Özel açıklayacak" şeklinde konuştu.


Manisalıları CHP’de birleşmeye davet etti

Manisa’da kazanacak adayların CHP’nin adayları olduğunu ifade eden Özalper, 

"Biz kazanacak adayların tamamının partimizden olduğunu biliyoruz. Bu sebeple bir kez daha Manisalılara sesleniyorum. Yanlış anketlere, hiçbir yönlendirmeye güvenmeyin. Manisa'da bu seçimi göğüsleyen parti CHP olacak. Hem Büyükşehir ve merkez ilçelerde, hem de diğer ilçelerimizde sizleri CHP adaylarında birleşmeye davet ediyoruz. Bu düzeni hep birlikte değiştireceğiz ve CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışının bayrağını Manisa'ya dikeceğiz" ifadlerinde bulundu. 
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK