Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 30. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü basketbol takımı, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da Pınar Karşıyaka ile Muradiye Spor Salonu’nda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ege derbisinde Manisa ekibinin lig 5’inciliği için büyük öneme sahip olan maçın öncesinde biletlerinin de yüzde 50’sinin de satıldığı öğrenildi.

Potanın Tarzanları Pınar Karşıyaka Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor (1)

Yıldızspor 45 FK U13 Takımı sezonu açıyor Yıldızspor 45 FK U13 Takımı sezonu açıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor - Pınar Karşıyaka karşılaşması Cumartesi günü saat 15:30’da beIN Sports Haber'de naklen yayınlanacak.

Manisa BBSK Baş antrenörü Hakan Demir, yapılan antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Eşi benzeri görülmemiş bir durum

Manisa BBSK Başantrenörü Hakan Demir,

“Her şeyden önce ligin bitmesine bir hafta kala 6’ncılığı garantileyerek play-off’a girmiş olmamız hem kulübümüz hem takımımız hem de şehir adına çok önemli bir başarı. Bu şekilde Şampiyonlar Ligi’ni garantilemek ayrıca büyük bir başarı ki bunu Süper Lig’de ikinci yılında olan bir takımın, bir kulübün başarması daha önce herhalde eşi benzeri görülmemiş bir durum. Dolayısıyla bunda herkesin emeği var. Taraftarları, kulübü, yönetimleri, burada çalışan herkesin emeği var. Dolayısıyla herkesi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: RESULENUR KANTAR