Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama sosyal medyada sırf takipçi sayısı artması ve beğeni almak için ritüel videoları yayınlanıyor. Bir kaç defa denk geldim ve şaşırdım. Özellikle de giden sevgiliyi geri getirme çalışmaları ki bence bu en tehlikelisi. Bana göre bu ritüellerin büyüden hiçbir farkı yok.

Hatırlayın insanı hayvandan ayıran tek özellik özgür iradeye yani seçme hakkına sahip oluşudur. Büyü ise başka bir insanın haberi ve izni olmadan yapılan özür iradesine müdahaledir. Yöntem ne olursa olsun hiç kimse Allah'ın verdiği bu özgür iradeye müdahale etmemeli. Ki affı olmayan bir günahtır. 

Gelelim konumuza, bir kere kadın ya da erkek farketmez gitmeyi seçti ise bırakın gitsin. Gideni geri getirmeye çalışmak sevgi değil saplantıdır. Hani " Ya benimsin ya da kara toprağın" deyip sevdiklerini öldüren,ruh sağlığı bozuk ve saplantılı kişiler vardır ya işte bu  ritüelleri yapanlarda  benim gözümde onlarla aynı. 

Zaten başkasını saplantı haline getiren kişi hem bu hayatını cehenneme çevirdiği yetmiyormuş gibi bir de bu tarz ritüellerle de ahiretini yakıyor. İşte bu sebepten masummuş ve normalmiş gibi yapılan bu tarz videoları uygulamadan önce bir sorgulayın. Asla izni olmadan kimsenin hayatına müdahale etmeyin.

Sevgiyle kalın