CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, dün başkanlık görevinden istifa etmişti.

Bugün CHP İl Başkanlığı’ndan konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Şadiye Uysal'ın Istifasının Ardından Chp İl Başkanlığı'ndan Açıklama Geldi (1)

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal’ın istifasına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İl Kadın Kolları Başkanımız Şadiye Uysal'ın istifasına ilişkin çıkan yanlış bilgi ve spekülasyonlar nedeniyle açıklama yapma zaruriyetimiz doğmuştur. 
Partimizin emektarı Şadiye Uysal, 2018 yılından bu yana CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürmektedir Şadiye başkanımız, yıllardır başarıyla yürüttüğü görev dolayısıyla yorulduğunu ve istifa etmek istediğini bildirdi. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde her ne kadar görevinde kalmasını istediğimizi belirtmiş olsak da Şadiye başkanımızın kararında bir değişiklik olmadı."

Şadiye Uysal'ın Istifasının Ardından Chp İl Başkanlığı'ndan Açıklama Geldi (4)

"İddialar tamamen asılsız"

Uysal’ın istifasını seçim öncesi bildirdiğini söyleyen ve parti içi çekişme olmadığını dile getiren Özalper, son olarak şunları söyledi:

Kula-Salihli yolu trafiğe kapatılacak Kula-Salihli yolu trafiğe kapatılacak

“Yerel seçim süreci öncesinde de Şadiye başkanımız istifa niyetini tarafıma bildirmiş, yaptığımız görüşmelerde kendisinin seçim sürecinde katkılarına ihtiyacımız olduğunu iletmemin ardından istifasını ertelemiştir. Kıymetli başkanımızın seçim sürecinde çalışmalarımıza büyük bir değer ve emeği olmuştur.  
CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanımız Şadiye Uysal'ın istifası, kendisinin isteği üzerine İl Başkanlığımızca kabul edilmiştir. Partimize kattıkları ve başarılı çalışmaları nedeniyle kendisine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. 
Şadiye başkanımızın partimiz içerisinde yaşandığı iddia edilen çekişmeler nedeniyle istifa ettiği haberleri tamamen asılsızdır. CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı'na en kısa sürede atama yapılacak ve arkadaşlarımız, Şadiye Uysal başkanımızın bıraktığı başarıyı daha da ileriye götürmek için çalışmaya devam edecektir.”

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK