Yununsemre Belediyesi'nin borçları ve  son günlerde ismi sık sık şatafatlı oda yapmasıyla gündeme gelen Dr. Mehmet Çerçi hakkındaki iddialar hakkında AK Parti Manisa İl Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulundu.

Düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre İlçe Başkanı İlkan Durmaz ve Medya Tanıtım Başkanı Emre Şener de katıldı.

"Bize karşı yürütülen bir kara propaganda var"

İl Başkanı Hızlı toplantıda yaptığı konuşmada, haddi aşan açıklamalarda bulnulduğunu belirterek;

Manisalı 240 taksi esnafı lokma döktürdü Manisalı 240 taksi esnafı lokma döktürdü

“Sandıkta tecelli eden bir irade vardır bizim buna söyleyecek bir şeyimiz olamaz. Hemşerilerimizin vermiş olduğu karar tartışmaya kapalıdır. Seçim sonrası Manisalı hemşiremizin olgunlukla karşıladığı bazı açıklamalar yapılmıştır fakat bazen kastı aşan açıklamalar da yapılmıştır.Bize karşı yürütülen bir kara propaganda var bunun sebebi bizim oluşturduğumuz güçlü bir yapı ve iş yapabilme yeteneğine sahip olmamızdır." ifadelerine yer verdi.

"Sürprizle karşılaşılmış gibi algı yaratılıyor"

Bahsedilen borçun bilene bir borç olduğunu vurgulayan İl Başkanı Salih Hızlı, 

"Kullanılan ifadeler özensiz bağlamından koparılmıştır ve bu ifadeler seçilmiş belediye başkanları tarafından yapılmıştır. Özensiz ve ham bilgiler halkla paylaşılıyor. Bahsettikleri 1.1 Milyarlık borç stoğu zaten herkes tarafından bilinen bir durum sanki sürprizle karşılaşılmış gibi algı yaratılıyor. Biz enkaz devraldık sözüyle vermiş oldukları söz ve vaatleri ötelemek için yapılan algı çalışmasından başka bir şey değildir.” Şeklinde konuştu.
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK