Saruhanlı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Hasta Nakil Ambulansı, yaşlı, engelli ve yatalak hastaların, evlerinden sağlık kuruluşlarına ulaşımını sürdürmeye devam ediyor.

33262716 2A8B 400B 8Cb5 63081Cc30445
Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Saruhanlı halkının sağlığı ve huzuru her zaman bizim önceliklerimiz arasındadır" diyerek şunları kaydetti;

"Vatandaşlarımız için en hayati konulardan olan sağlık alanında Hasta Nakil Ambulansı ve personelimiz ile hastaların yanında olmaya devam ediyoruz. Hasta Nakil Ambulans hizmetimiz ile acil sağlık personelimiz; yaşlı, engelli ve yatalak hastaların, evlerinden sağlık kuruluşlarına ulaşımını titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Hizmetini başlatmış olduğumuz bu 5 aylık süreçte 168 vatandaşımızın sağlık kuruluşlarına ulaşmalarını sağladık. Sadece Saruhanlı ve Manisa değil Türkiye'nin birçok farklı şehrindeki hastanelere hiçbir ücret talep etmeden naklini gerçekleştiriyoruz. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Rabbimden tüm hastalarımıza şifalar diliyorum."

4Dbbfbda 5E72 4121 B6Ca 8Dea5553B94E

Kaynak: Derya Öztürk