Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya platformu olan X üzerinden yaptığı paylaşımda "PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor" dedi.

Şehidimizin kanı yerde kalmadı diyen MSB, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hale getirdiklerini belirttirken, "Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı paylaşımda;

Manisa'da Abartı Egzoz, Yüksek Ses müzik, Drift, Modifiyeli Araçlara Yönelik Özel Denetim Manisa'da Abartı Egzoz, Yüksek Ses müzik, Drift, Modifiyeli Araçlara Yönelik Özel Denetim

"Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. 

Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. 

Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ifadelerine yer verdi.

Kaynak: EYLEM TUNÇ