Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, 67 mahallede çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi ekipleri mahallelerin ihtiyaç duyduğu her konuda titiz bir şekilde görev yaparak, Şehzadeler ilçesinde ikamet eden vatandaşların daha yaşanılabilir bir ortam sunmak için büyük bir özen ve titizlikle çalışıyor.

Yunusemre’de Her Kadın Güzeldir Projesi devam ediyor Yunusemre’de Her Kadın Güzeldir Projesi devam ediyor

Şehzadeler Belediyesi'nden 67 Mahallede Kapsamlı Çalışma (1)

 Fen İşleri Müdürlüğü, yol bakım ve onarım çalışmalarında altyapı yenilemelerine kadar geniş birşekilde hizmet etmeye devam ediyor. Manisa'da yağışlı havalarda bozulan ve sorun teşkil eden yolların bakımını hızlı bir şekilde gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Şehzadeler halkının güvenliğini ve konforunu ön planda tutmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü bu hizmetlerin yanı sıra yeni yol yapım projeleri ile Şehzadelerde ulaşımı daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. 

Şehzadeler Belediyesi'nden 67 Mahallede Kapsamlı Çalışma (6)

Temizlik İşleri Müdürlüğü ise mahallelerin hijyenliğini sağlamak ve vatandaşlara daha rahat bir mahalle ve sokak ortamı sunmak için yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Mahallelerde çöp toplama hizmetlerinin yanı sıra sokakları yıkayarak, park ve bahçe temizliğine oldukça önem vererek Şehzadeler'deki çevre kirliliğini en aza indirmeyi amaçlıyor. Düzenli yapılan bu çalışmalar ile Şehzadeler belediyesi çevre kirliliği az daha temiz ve daha sağlıklı bir görüntü ile buluşuyor. 

Şehzadeler Belediyesi'nden 67 Mahallede Kapsamlı Çalışma (5)

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri Şehzadeler'deki yeşil alanları korumak için gece gündüz demenden yoğun bir mesai ile çalışmaya devam ediyorlar. Pek çok sayıda projeyi hayata geçiren müdürlük, Şehzadeler halkının nefes alabilecekleri ve toplu bir şekilde zaman geçirebilecekleri bir ortam sağlamaya devam ediyorlar. 

Şehzadeler Belediyesi'nden 67 Mahallede Kapsamlı Çalışma (4)


"Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz"

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada,

“Mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, Şehzadeler’i daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak. Bu doğrultuda Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi'nden 67 Mahallede Kapsamlı Çalışma (3)
 

Muhabir: RESULENUR KANTAR