Şehzadeler İlçesi’ndeki kurban satış ve kesim yerleri ile denetim işlemleri belirlendi. Canlı Hayvan Borsası yanındaki Et Entegre Tesisleri, Cumartesi Pazarı, Perşembe Pazarı, Nurlupınar Pazarı olmak üzere 4 ayrı yerde kurban kesimi yapılabileceği bildirildi. Ayrıca Canlı Hayvan Pazarı dışında hayvan satışın izin verilmeyecek.
Konuya ilişkin açıklamalar da bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kurban kesim yerlerinin belirlenirken, vatandaşların rahat ve güvenli bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için titizlikle çalıştıklarını dile getirdi.

“Gerekli düzenlemeleri yapmış bulunmaktayız”

Başkan Durbay , bayramın rahat ve huzurlu bir ortamda geçmesi için zabıta ekiplerinin özenle çalıştığını dile getirerek,

 "Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesimlerinin hijyenik ve düzenli bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tüm önlemleri aldık ve belirlenen kesim yerlerini açıkladık. Bu yıl kurban kesimleri, Canlı Hayvan Borsası yanındaki Et Entegre Tesisleri, Cumartesi Pazarı, Perşembe Pazarı ve Nurlupınar Pazarı olmak üzere toplam dört ayrı noktada gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımızın kurbanlarını huzur ve güven içerisinde kesebilmeleri için ilgili tüm birimlerimizle gerekli denetim ve düzenlemeleri yapmış bulunmaktayız.” İfadelerine yer verdi. 

manisa meydan gülşah durbay“Ekiplerimiz sürekli olarak sahada olacaklardır”

Çevre temizliğini dikkat çeken Durbay son olarak şu ifadelerde bulundu:

“Kurban kesim yerlerinde hijyen kurallarına uyulması, çevre temizliğine özen gösterilmesi ve oluşabilecek yoğunluğun en aza indirilmesi amacıyla ekiplerimiz sürekli olarak sahada olacaklardır. Halkımıza şimdiden rahat ve huzurlu bir ortamda aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram diliyorum” 
 

Soma’da geceye kadar sular olmayacak! Soma’da geceye kadar sular olmayacak!
Editör: DERYA ÖZTÜRK