Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: 2 araç birbirine girdi Ehliyetsiz sürücü ortalığı karıştırdı: 2 araç birbirine girdi

CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay seçim çalışmaları kapsamında, Türk Metal Sendikası, Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Yarhasanlar Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Genç başkan adayından söz

Manisa’nın ve Şehzadeler’in turizm gelirinin yok denecek kadar az olmasına değinen Durbay, Mesir Festivali’ni uluslararası bir üne kavuşturacaklarının sözünü verdi.

Manisa ve Şehzadeler’in turizmden hak ettiği payı alamadığını vurgulayan Durbay,

“Manisa’mız, Spil Dağı’nın eteklerinde kurulan, milattan 25 bin yıl öncesine kadar uzanan tarihiyle bambaşka bir şehirdir. Şehzadeler tabiri yerindeyse Manisa’nın tam da kalbi olan ilçemiz. Bu kadar doğal güzelliğin, tarihin olduğu bir şehir ne yazık ki turizmden hiç pay alamıyor. Şehzadeler’in turizm geliri yok denecek kadar az. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimizde Şehzadeler turizmden hak ettiği değeri almaya başlayacak” diye konuştu.

“Dünya Ticaret’inin buluşma noktası yapacağız”

CHP’li Durbay, yapacakları çalışmalarla yerli ve yabancı turistleri şehre çekeceklerini anlatarak

“Spil dağının birbirinden eşsiz doğal güzellikleriyle, Manisa’mızın binlerce yıllık tarihiyle, yerli ve yabancı turist akını başlayacak. Turizm, Şehzadeler ilçemiz için en önemli gelir kaynaklarından biri haline gelecek. Avrupa’nın 4. Yatırım kenti Manisa’mızı Dünya Ticaret’inin buluşma noktası yapacağız. Tarihi İzmir Limanı’na ve OSB’ye yakınlığı ile Şehzadeler hak ettiğini kazanacak. Manisa tarihi ipek yolunda Türkiye’nin Avrupa ve dünyaya açılan kapısı olacak. Fuar merkezi ile binlerce vatandaşımız istihdama kavuşacak” ifadelerini kullandı.

Festivale dikkat çekti

4 yıldır yapılmayan Mesir Festivali’ne değinen Durbay,

“Yanı başımızda İzmir’in birçok ilçeleri festivaller düzenliyor. Karaburun Nergis Festivali, Alaçatı Ot Festivali, Urla Enginar Festivali gibi birçok örnek var. Manisa’nın yüzyıllardır süregelen Mesir Festivali ne yazık ki 4 yıldır yapılmıyor. Göreve geldiğimizde Mesir Festivali hak ettiği değeri bulacak. Mesir’i tüm dünyaya tanıtacağız. Şehrimizin değerlerine sahip çıkacağız” dedi.

Muhabir: ÖZGE AY