Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin Şehzadeler ilçesinde toplamda 2 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. Yaşanacak olan elektrik kesintisinin Akhisar’da da 2 mahalleyi etkileyeceği gözüküyor.  mahalleyi etkileyecek elektrik kesintisi meydana gelecek. Manisa’nın bu iki ilçesinde yaşanacak olan elektrik kesintileri yaklaşık olarak 6 saat sürecek.

Şehzadeler’de 6 saat sürecek elektrik kesintisi

Şehzadeler’de yaşanacak olan elektrik kesintisinin nedeni şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olarak gözükürken, kesinti yaklaşık olarak 6 saat devam edecek. Kesinti sabah saat 09.00’da başlayacak, 15.00’da bitecek. Şehzadeler’de 6 saat sürecek olan kesintiden yalnızca iki mahalle etkilenecek. O iki mahalle:

·         Sancaklıbozköy Mahallesi

·         Sancaklıuzunçınar Mahallesi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşanacak olan elektrik kesintisi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin de Şehzadeler’deki gibi şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olduğu gözüküyor. Elektrik kesintisinin başlama saati 09.00 olarak gözükürken bitiş saat ise 15.00 olarak gözüküyor. Planlı olarak yaşanacak bu elektrik kesintisinden iki mahalle etkilenecek. İşte o mahalleler:

Manisa Dikkat! Yunusemre’de 20 Mayıs 2024 elektrik kesintisi meydana gelecek Manisa Dikkat! Yunusemre’de 20 Mayıs 2024 elektrik kesintisi meydana gelecek

·         Seyitahmet Mahallesi

·         Reşat Bey Mahallesi

Muhabir: RESULENUR KANTAR