Yarın (12 Mart Salı) Manisa'nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçesinde şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi meydana gelecek. 12 Mart Salı günü meydana gelecek elektrik kesintileri Şehzadeler ilçesinde 17 mahalleyi etkileyecek ve yaklaşık 6 saat sürecek.

Yunusemre'de ise 5 faklı elektrik kesintisi meydana gelecek. 12 Mart Salı günü meydana gelecek olan elektrik kesintisinden Yunusemre ilçesine bağlı olan 8 mahalle etkilenecek. Yunusemre'de 5 farklı bölgede meydana gelecek olana elektrik kesitilerinin ilk ikisi 6 saat sürecek. Yunusemre'de yarın meydana gelecek olan üçüncü elektrik kesintisi 5 saat sürecek. Yarın meydana gelecek olan son elektrik kesintileri ise yine ilk iki elektrik kesintisiyle aynı olarak 6 saat sürecek. 

Şehzadeler'de yarın meydana gelecek olan elektrik kesintilerinden en çok Gökbel, Çınarlıkuyu, Çamköy ve Kırançiftiliği mahalleleri etkilenecek. 

Yunusemre'de ise yarın meydana gelecek olana elektrik kesintilerinden ise en çok Küçüksümbüller, Sarma ve Kocakoru mahalleleri etkilenecek. Her elektrik saatini başlangıcı farklı olsada Manisa'nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde meydana gelecek olan elektrik kesintileri yaklaış 5-6 saat sürecek. 

Muhabir: ÖZGE AY