Manisa Atlı Cirit İl Eleme Müsabakaları Selendi Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde Selendi Vali Muzaffer Ecemiş Cirit Sahası'nda başladı. Günün ilk maçında B Grubunda yer alan iki Selendi takımı olan Selendi Atlı Cirit takımı ile Selendi Beypınar Atli cirit takımı karşılaştı.

Fenerbahçe taraftarı, RAMS Park’a ulaştı Fenerbahçe taraftarı, RAMS Park’a ulaştı

Selendi'de Atlı Cirit Müsabakaları Başladı (1)

İlk galip Selendi

İlk maçın galibi Selendi Beypınar oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından modern bir şekilde yapılan Vali Muzaffer Ecemiş Cirit Sahası'nda 2 hafta  devam edecek müsabakalarda, A Grubunda Atçı Dostları Spor, Selendi Karabeyler Atlı Cirit Spor, Akhisar Beyler Atlı Spor, Soma Atlı Cirit spor B Grubunda Selendi Atlı Cirit Spor, Popiler Atçı Spor, Akhisar Efe Atlı Spor, Selendi Beypınar Cirit Sevenler Spor yer alıyor.

Selendi'de Atlı Cirit Müsabakaları Başladı (2)

Cirit sevenler müsabakaları izledi

Gruplarında birinci olan takımlar 30 Mayıs 2024 Perşembe günü yapılacak olan final müsabakasında galip gelmek için yarışacaklar. Birinci olan takım yarı finale ikinci olan takım çeyrek finalde oynamaya hak kazanacak. Çeyrek final ve yarı final maçlarının oynanacağı yerler daha sonra belli olacak. İlk müsabakayı İlçe Kaymakamı Mustafa İlker Kara, İlçe Belediye Başkanı Murat Daban, daire müdürleri ve çok sayıda cirit sevenler izledi.

Selendi'de Atlı Cirit Müsabakaları Başladı (4)

Selendi'de Atlı Cirit Müsabakaları Başladı (5)

Kaynak: İHA