Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban 31 Mart yerel seçimlere 15 gün kala hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 

Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban 31 Mart yerel seçim çalışmalarına bugün  (16 Mart Cumartesi) yoğun bir şekilde devam edecek. Seçim atmosferi kızışırken Semih Balaban bugün ilk ziyaretini saat 11.00'de Yeni mahaledeki vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek gerçekleştirecek. Vatandaş ve esnafların sorunlarına çözüm getirebilmek için vatandaş ve esnafların sorunlarını dinleyecek.

CHP Manisa Milletvekili Başevirgen, huzurevi sorununa dikkat çekti CHP Manisa Milletvekili Başevirgen, huzurevi sorununa dikkat çekti

Esnaflarla sorunları hakkında fikir alışverinde bulunacak olan Balaban ardından hız kesmeden Hemşehri Dernekleri ve Sivil Toplum Örgütlerine ziyaret gerçekleştirecek. Seçim çalışmaları boyunca halkın içerisinde olmayı tercih eden ve onlarla birebir iletişim kuran Semih Balaban, halkın beklentilerini karşılayacak projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Saat 14.30 'da Seçim Otobüsü ile şehir turu atacak olan Semih Balaban bu turun ardından 2 mahalleye daha ziyarette bulunacak. Atatürk ve Mareşal Fevzi Çakmak mahallelerine gerçekleşetireceği ziyaretlerde vatandaşların ve mahalle esnafının sorunlarını dinleyerek fikir alışverişilerinde bulunacak ve seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlatacak.

Gittiği heryerde büyük bir sevgi ile karşılanan Semih Balaban'ın oy potansiyelinin yüksek olduğu gözlemleniyor.

Günü Yuntdağı'nda bitirecek olan Semih balaban Osmanlıca Mahallesinde halk buluşması gerçekleştirecek. 

Muhabir: ÖZGE AY