Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, dış mahalle bölgesinde halk buluşması gerçekleştirdi. Balaban,

“Anketlerde de, sokakta da, halkın teveccühünde de öndeyiz. Biz, bu seçimi kazandık" dedi.

Semih Balaban, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sloganlarla Semih Balaban’ı desteklediler

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, dün akşam Akmescit Mahallesi'nde halkla birlikte bando takımı eşliğinde Şeyh Fenari Camii karşısındaki parti standı önüne yürüdü. Burada dış mahallede oturan vatandaşlarla bir araya geldi.

Semih Balaban, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi (3)

Başkan Adayı Semih Balaban, her kesimden her yaştan seçmenin yoğun ilgisini gösterdiği bir aday oldu. Halk buluşmasında ise “Semih Başkan”, “Yunusemre seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla balkonlardan vatandaşlar tezahüratlar yaptı.

Semih Balaban, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi (1)

Balaban'dan eşit belediyecilik vurgusu

Balaban, seçilmesi durumda eşit belediyecilik anlayışıyla yola devam edeceğini ve gerçekleştireceği projeleri anlattı. Balaban,

“AK Partililerin dediği gibi, 'ne kadar oy, o kadar hizmet' olayı bizde yok. Oy verseniz de vermeseniz de biz hepinize eşit hizmet edeceğiz. Anketlerde de sokakta da halkın teveccühünde de öndeyiz. Biz, bu seçimi kazandık. Seçim günü mevcut Belediye Başkanı Sayın Çerçi'yi demokratik bir şekilde evine göndereceğiz” dedi.

Konuşmasının bitirdiğinde büyük bir coşkuyla karşılaşan balaban herkese teşekkür etti. Ardından halkın sorunlarını dinleyip çözümler sundu. Kahvehane ve esnaf ziyaretlerini yapıp selamlaşarak ziyaretini sonlandırdı.

Yunusemre Belediyespor Başkanı 19 Mayıs'ı kutladı Yunusemre Belediyespor Başkanı 19 Mayıs'ı kutladı

Semih Balaban, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR