CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, seçim çalışmalarına devam ediyor. Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Balaban, CHP’nin adayı olduğunu ancak hangi partiye oy verirse versin bütün yurttaşlara saygı duyduklarını ifade etti. Balaban:

“Yıllarca bir arada bulunan Hemşeri Kültürleri ve Dayanışma Derneği’nin bir talebini yerine getirmek için buradayız. Onlara verdiğimiz bir sözü yerine getirmek için buradayız. Onlarla sürekli toplantılar yapıyoruz. Siyasilere biz şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyoruz, bizde belediye yönetimlerinde söz sahibi olmak istiyoruz dediler. Biz o verdiğimiz sözü yerine getirmek için buraya geldik. Kim olursa olsun ama içimizden biri belediyelerde yer alsın dediler.  Biz o sese kayıtsız kalmadık. Onlar Haydar Başkanımızı önerdiler, bizde Haydar Başkanımızı başımızın tacı yapıyoruz” ifadelerinde bulundu.

160F6D93 E24B 49B7 A584 6215B599E66E

“Halkımız doğrudan söz sahibi olacak”

Seçimi kazandıkları takdirde Yunusemre’yi halkla birlikte yöneteceklerinin altını çizen Balaban, halkın her mahallede halk meclisleri, mahalle meclisleri kuracaklarını belirti.
Halkın doğrudan söz sahibi olacağını vurulayan Balaban,

“Muhtarlarla birlikte kurulacak olan halk meclislerine belediye başkanı her zaman gelecek, toplantılar yapılacak, halka açık olacak. O mahallenin sorunlarını tartışacağız, sorunları birlikte çözeceğiz.” şeklinde konuştu

Başkan Zeyrek’e Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Filizkan’dan ziyaret Başkan Zeyrek’e Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Filizkan’dan ziyaret

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci, sivil toplum örgütleri olarak seçimlerin demokratik bir ortamda şölen havasında gerçekleşmesi temennisinde bulundu. 
Öte yandan İzci, hemşeri derneklerinin temsili noktasında Balaban’ın teklif ettiği meclis üye adaylığını kabul ettiğini açıkladı. 

Kaynak: RESULENUR KANTAR