Yerel seçimlere 3 gün kala başkan adayları seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim bölgelerindeki ziyaretlerine devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor. Balaban, güne Uncubozköy mahallesindeki huzurevi ziyaretini ile başlayacak. Ardından saat 13:00’da Akmescit mahallesinde Yaşlılar Evini ziyaret edecek olan Balaban, sonrasında organize sanayi bölgesinde çalışmalarda bulunacak.

4 mahallede halkla buluşacak

Balaban, 75. Yıl ve Mesir mahallesinde saat 16:30’da kamyonetle bando önderliğinde seçim otobüsüyle çalışmalarda bulunacak. İftar sonrasında saat 21:45’te Kaynak, Mutlu, Topçuasım ve Lalapaşa mahalleleri halk ile bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Özel: "Herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam" CHP Genel Başkanı Özel: "Herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam"

Muradiye’de çoşkulu miting

Başkan adayı Balaban, CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ile dün Muradiye’de mahalle miting düzenledi. Miting öncesi fener alayı yürüyüşü yapıldı. Eski mezarlık önünden Muradiye Belediye Meydanı’na kadar devam eden fener alayına halk yoğun katılım sağladı.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK