Ankara’da şiddetli fırtına sebebiyle yerinden kopup uçan çatı, park halindeki otomobillerin üzerine devrildi. Olayda 1’i ağır olmak üzere toplam 4 araçta ve 3 apartmanda hasar oluştu.

A W186686 03

Keçiören ilçesi Bademlik Mahallesi Beni Sokak’ta yer alan bir apartmanın çatısı, öğlen saatlerinde meydana gelen kuvvetli fırtına sebebiyle yerinden söküldü. Havaya uçan büyük çatı parçaları, paraleldeki 1162. Sokakta yer alan başka bir apartmanın otoparkındaki otomobillerin üzerine düştü. Biri ağır olmak üzere toplam 4 araçta hasar oluşmasına neden olan olayda çevredeki 3 apartman da zarar gördü. Belediye ekiplerince enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

A W186686 02

Sokak ortasında bıçaklandı Sokak ortasında bıçaklandı

Ankara’da öğle saatlerinde etkili olmayan başlayan şiddetli fırtına ve yağmur yağışı sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kuvvetli fırtına sebebiyle birçok binanın çatısı uçarken, sular altında kalan yollar sebebiyle trafik durma noktasına geldi.

Şidedetli 2

Ankara'da öğlen saatlerinde etkisini artıran fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar yola ve araçların üzerine devrildi, bazı binaların çatıları uçtu.

A W186686 01

Altındağ’da bir KYK yurdunun çatısı yerinden sökülürken, Etimesgut’ta bazı evleri su bastı. Ana arterlerde trafik durma noktasında gelirken, fırtınaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kaynak: İHA