Akyüz, “Pandemide zaten sıkıntıdaydık. Durup dururken sıfır işgaliye baş gösterdi. Belirli noktalarda vardı, bütün hepsini kapsayarak devam edildi denildi. Tabi burada esnafın da belli yanlışlıkları vardır. Ama bizim canımızı acıtıyor. 2 yıldan beri zaten esnaf pandemiden dolayı nefes alamadı. Hemen bire bir arkasına gelince sıkıntı oluştu. Bu sorunu yerel yöneticiler ve siyasiler çözmesi lazım” dedi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz ve yönetimini ziyaret etti. Yapılan seçimde yeniden başkanlığa seçilen Akyüz ve yönetimini tebrik etti, görevinde başarılar diledi.  Akyüz, “Öncelikle olarak tekrar hayırlı olsun. Allah utandırmasın. AK Parti Yunusemre ilçe teşkilatı olarak bu tür ziyaretleri yapıyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.  Manisa’daki kentleşmenin yıllardan beri bir sıkıntı olduğunu kaydeden Katıöz, bunun imara yansıdığını söyledi. Katıöz, sıfır işgaliye ilgili Yunusemre Belediye Meclisinde encümen kararının alındığını açıkladı.

BUNU YEREL YÖNETİCİLER VE SİYASİLER ÇÖZMESİ LAZIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, “Siyasiler önemli, siyaset önemli tabi sivil toplum kuruluşları da önemli. Esnaf teşkilatlarımızın kuruluşları da çok önemli. Değer veriyorsunuz. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Esnafımızın sıkıntıları oluyor. Yıllardır canımızı sıkan ve 32 yıldır devam Seden bir imar sorunumuz var. bunu bir türlü çözemedik. Pandemide zaten sıkıntıdaydık. Durup dururken sıfır işgaliye baş gösterdi. Belirli noktalarda vardı, bütün hepsini kapsayarak devam edildi denildi. Tabi burada esnafın da belli yanlışlıkları vardır. Ama bizim canımızı acıtıyor. 2 yıldan beri zaten esnaf pandemiden dolayı nefes alamadı. Hemen bire bir arkasına gelince sıkıntı oluştu. Tam kendimizi toparlayacağız derken bazı meslek dallarımızı baya bir etkiledi. Bunun mücadelesini verdik ama verilen sözler vardı. Önümüz yaz. Manisa sıcak bir bölge. 35-40 derece sıcaklıklar görülüyor. Manisa’nın yapısı belli. Bunları çözmek yerel yöneticilerin işi, siz siyasilerin işi. Siyasilerimiz şehrimizi düşünmesi lazım. Böyle olunca çarık ayağı sıkıyor, esnaf bizi sıkıyor, biz siyasileri sıkıyoruz. ” dedi.  CÜNEYT HASÇELİK 

Editör: TE Bilisim