Birlikte Değişim Platformu Temsilcisi İlkay Şimşek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ'ın projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şimşek, yaptığı açıklamada, Manisa’nın birikmiş sorunlarına sadece Selçuk Özdağ’ın son vereceğini vurguladı.

“Manisa gerçek bir liderle yürümek istiyor”

Şimşek, Cumhur İttifakı’nın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’e yüklendi. Şimşek, açıklamasının devamında,

"Millet artık yalanla, dolanla gemisini yürüten kibirli yöneticilerden kurtulmak, inandığı, güvendiği, sözünün eri, işinin ehli, gerçek bir liderle yürümek istiyor. Manisa'nın birikmiş sorunlarını deneyimi ve tecrübesiyle kısa sürece çözüme kavuşturacak bir lider milletin en büyük beklentisi ve bu beklentiyi Selçuk Özdağ ile karşılayabileceğini net bir şekilde görüyor. Her şeyden önemlisi, artık tüm gelişmiş ülkelerde öne çıkan ve uygulanan sosyal belediyeciliğin ülkemizde ve Manisa’mızda da hayata geçirilmesi gerekiyor, hizmetlerin tüm sosyal gruplara adil dağıtılması ve erişilebilir olması gerekiyor, bugüne kadar bunun zerresi görülmedi, işte bu anlayış ancak Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile uygulanabilir hale gelecektir, Selçuk Özdağ Türkiye'de sosyal belediyeciliğin teorisini en iyi bilen ve pratiğini de en iyi uygulayabilecek ender siyasetçiler arasındadır” dedi.

Anket şirketlilerini eleştirdi

Selçuk Özdağ’ın seçim afişlerinin toplatıldığını ifade eden Şimşek, “

Görüyoruz ki büyükşehir belediyesi tarafından Sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın tanıtım afişleri toplatılıyor, yırtılıyor ve bunun belediye araçlarıyla yapıldığını gören şahitleri var.Oysa millet hukukun henüz tükenmediğini görmek istiyor, tabi ki devletimizin bağımsız yargısı ve savcıları bu tür militanca saldırıları meşrulaştırmaya çalışanların en kısa zamanda yakalarına yapışacaktır. Ayrıca bazı kendini pazara sürmüş işbirlikçi anket şirketlerinin manipülasyonlarına da şahit oluyoruz, paranın saltanatını süren bu zihniyetin satın aldığı anket şirketleri gerçekte milletin tepkisini çekiyor. Görüyoruz ki Selçuk Özdağ gerçekleri anlatırken hem halkla iç içe hem de devlet terbiyesini kuşanmış, demokratik hukuk ilkelerine bağlı, saygın tavrından vazgeçmiyor. Manisalılar bunu takdir ediyor ve teveccühleri Selçuk Özdağ’ dan yana, bunu görüyoruz” şeklinde konuştu.

“Korkunun ecele faydası yok”

Özdağ’ın halkın desteğini arkasına aldığını kaydeden Şimşek, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Millet Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın başkanlığı alacağına inanıyor ve bazıları da bundan korktuğunu ve uykularının kaçtığını fazlasıyla belli ediyor. Ama korkunun ecele faydası yok, Selçuk Özdağ milletin isteği ve teşvikiyle geliyor! “Alım gücü düşük vatandaştan bana ne, altta kalan ezilsin, vurun abalıya” diyen başkan ve avanesi gidecek, milletin güvendiği, halkın içinden, halktan biri, Manisa sevdalısı, hizmet adamı Selçuk Özdağ gelecek."

Muhabir: RESULENUR KANTAR