Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi her zaman olduğu yine ihtiyaç sahiplerinin yanında oldu. Ramazan ayın dolayısıyla ihtiyaç sahiplerini belirleyerek hemen yardım elinin uzatan Türk Kadınlar Konseyi yardımcı olduğu vatandaşların bakkal borçlarını da sildi.

Türk Kadınlar Konseyi Ihtiyaç Sahipleriyle Bir Araya Geldi

Türk Kadınlar Konseyi Şubelerden Sorumlu Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Melahat Uz ve yönetim kurulu üyeleri 100 kişiye Büyükşahin Ticarete ait Ramazan gıda fişi dağıttı. Fiş dağıtılan vatandaşlar ister gidip ramazana ait gıda alışverişi yapabilir ya da temel ihtiyaçlarını karşılamak içinde bu alışveriş fişini kullanabilir.

Türk Kadınlar Konseyi Ihtiyaç Sahipleriyle Bir Araya Geldi (2)

Ramazan ayının gelmesiyle yardım yapabildikleri için şükreden Türk Kadınlar Konseyi Şubelerden Sorumlu Başkanı Mübeccel Kafkaslı,

“Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi olarak her yıl ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyoruz. Bu sene Rabbimize şükürler olsun bu yardımları sürdürüyoruz. Destek veren herkese teşekkürü ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türk Kadınlar Konseyi Ihtiyaç Sahipleriyle Bir Araya Geldi (3)

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Melahat Uz,

“Her yıl Ramazan ayı geldiğinde vatandaşlara Ramazan kolisi dağıtıyorduk. Bu yıl ise herkes istediği ürünü ve temel ihtiyaçlarını karşılasınlar diye alışveriş fişi dağıtmayı düşündük” dedi.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Melahat Uz, Türk Kadınlar Konseyi olarak bundan sonrada yardımlara devam edeceklerine ve ihtiyaç sahiplerine el uzatacaklarını belirtti.

Muhabir: RESULENUR KANTAR